Nieuws

Geef ons munitie, teken de petitie

Jan Wedman, Webmaster
29 januari 2021

Beste leden,

We komen om verschillende media deze Petitie tegen, ook zijn we benaderd door leden met het verzoek om hier aandacht aan te schenken.
Dat is een goed idee en daarom zetten we deze petite ook om onde website. Ook de VOG heeft een stuk geplaatst hierover. 

Minister Bijleveld van Defensie geeft toe dat we onvoldoende beschermd zijn tegen de huidige en toekomstige dreigingen. Dat wordt o.a. duidelijk in de Defensievisie 2035, zie https://www.youtube.com/watch?v=96Ga6uvFpFU .

Zullen onze volksvertegenwoordigers gehoor geven aan haar oproep om aanzienlijk meer in defensie te investeren? Een groep verontruste burgers is daar niet gerust op. Zij vinden het nu tijd om breed in de samenleving aandacht te geven op de staat van de Krijgsmacht, en de verantwoordelijke politici op te roepen nu echt stappen te nemen om deze dramatische situatie in de komende regeerperiode te verbeteren. Dat doen ze via een petitie.
U kunt de petitie onderteken op de site https://psst.nl

Bestuur, VGOO