Nieuws

Foto's van de ALV 2020

Jan Wedman, Webmaster
06 oktober 2020

Beste leden,

De foto's van de ALV 2020 staan online.
Via deze link zijn de foto's te bekijken, u moet hiervoor wel zijn ingelogd. 

Ondanks de verscherpte corona maatregelen was het gelukkig toch mogelijk om onze ALV, in een klein gezelschap, afgelopen vrijdag doorgang te laten vinden. Naast de 'standaard' agenda punten hebben we ook afscheid van nieuwbakken bd'r Toine genomen. Toine is 25 jaar lang en op een uitstekende wijze secretaris geweest van onze vereniging, hij is hiervoor gewaardeerd met het ere lidmaatschap van de vereniging! Gelukkig hebben we niet alleen afscheid genomen maar hebben we Marc als nieuw bestuurslid mogen verwelkomen. Een uitgebreid verslag van de vergadering volgt in de Promotor.
Hopelijk kunnen we volgend jaar, in een groter gezelschap en met onze partners, de ALV wel weer combineren met de contactdag