Nieuws

FLO adjudant Herman Jogems

Jan Wedman. Webmaster
06 februari 2020

Functioneel leeftijdsontslag adjudant Herman Jogems

Op 30 januari 2020 kwam er een einde aan de militaire loopbaan van adjudant Herman Jogems. Hij sloot dat af met een gezellige receptie in het Atrium van 101 Geniebataljon. Vanzelfsprekend waren daar zijn echtgenote, familieleden, (duik)vrienden, vele genie-collega’s, de Regimentsadjudant, de marketentster en een groot deel van het bestuur van de VGOO bij aanwezig.
Na de toespraak van C-101 Geniebataljon was het woord aan adjudant Joep Beljaars. Hij vertegenwoordigde het bestuur en de leden van de VGOO en kon Herman zodoende persoonlijk bedanken voor alles wat hij voor de VGOO betekend heeft en nog steeds betekent. En dat is niet mis. Want Herman is niet alleen vanaf zijn ABOO-tijd lid van de VGOO maar ook al vele jaren lang bestuurslid. Herman kreeg vervolgens de traditionele FLO-geschenken overhandigd, een fraai VGOO-kistje met wijn en een bloemenbon. Gelukkig blijft Herman gewoon aan als bestuurslid VGOO en hij gaat ook nog voor een aantal uren als burger voor 101 Geniebataljon aan het werk.

Herman nogmaals bedankt