Nieuws

40 Jarig ambtsjubileum Hans

Jan Wedman. Webmaster
30 januari 2020

40 Jarig ambtsjubileum Hans (op verzoek geen achternaam i.v.m. privacy)

 

Op dinsdag 21 januari werd op Legerplaats bij Oldebroek het veertig jarige ambtsjubileum van Hans gevierd.
Vele collega’s en familieleden waren aanwezig op de gezellige receptie en aansluitende Indische maaltijd.

Namens de VGOO sprak aooi Joep Beljaars de jubilaris toe en overhandigde hem
de bij het jubileum passende geschenken. Hij prees en bedankte Hans dat hij het adagium ‘eens een genieonderofficier, altijd een genieonderofficier’ waar maakt. Hij is immers van 1981 tot op heden lid van de VGOO gebleven. En draagt ook actief zijn steentje bij aan de VGOO. Hans is namelijk een vaste deelnemer aan de VGOO-Relatiedagen waar hij jaarlijks met een stand, voorzien van allerlei high tech kijkers en fotoapparatuur, aan deelneemt. 

 

En omdat Joep een ABOO-82 klasgenoot is van Hans kon hij naast die complimenten ook nog een aantal komische herinneringen uit die tijd (en later) met het aanwezige publiek delen…. Hans, zijn familie en de aanwezige collega’s konden er hartelijk om lachen! En als vanzelfsprekende afsluiting zongen de drie aanwezige genisten daarna gebroederlijk het Mineurslied.

Hans, namens het bestuur en de leden, 2x proficiat!