Nieuws

Goud voor adjudant Harm Verhoeven

Jan Wedman. Webmaster
20 januari 2020
De aooi Harm Verhoeven kreeg donderdag 16 januari 2020  zijn gouden medaille uitgereikt en daarbij mocht een afvaardiging van de VGOO aanwezig zijn.
De voorzitter Daniël de Groot kreeg zelfs nog de mogelijkheid om Harm namens heel het bestuur en alle leden te feliciteren. Hij heeft hem dan ook de gouden pen en een bloemenbon overhandigd. De bloemenbon kan bijvoorbeeld gebruikt worden om tijd in te kopen bij Jetti als defensie Harm onvoorzien weer eens nodig heeft. Tijd die Harm bijvoorbeeld gebruikt om het bestuur van onze mooie vereniging scherp te houden in de taken die zij hebben. Taken momenteel vaak met betrekking tot de mannen van de VTO KMS, onze toekomstige leden.
Harm vraagt altijd om Promotors voor de VTO mannen, zodat zij alvast kunnen ervaren wat voor mooi magazine wij hebben en ze ook alvast bewust te maken van het bestaan van de VGOO. De voorzitter heeft Harm naast de geijkte VGOO geschenken dan ook een doos Promotors cadeau gegeven.  
Harm nogmaals gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal en we hopen dat je nog een tijd positief kritisch blijft op het bestuur, zodat zij daardoor scherp kunnen blijven.