Nieuws

FLO Tonio van Rhee

Jan Wedman. Webmaster.
28 februari 2019

Op woensdag 13 feb 2019 is Tonio onze voorzitter met FLO gegaan, Tijdens een drukbezocht appèl en receptie is de loftrompet over Tonio uitgesproken.Na de overdracht van zijn BA-schap ontving hij een Regimentswaardering en werd hij toegesproken door C-OOCL, u kunt hier meer over lezen in onze eerstvolgende Promotor. Namens de VGOO heeft de waarnemend voorzitter Toine van Ooijen Tonio toegesproken.Onder het genot van een heerlijke Indische maaltijd en een toetjesbuffet werd deze bijzondere dag afgesloten.

Tonio,
Het moment is aangekomen dat je de actieve dienst gaat verlaten, van het leveren van een bijdrage in het GDP tot en met Afghanistan en vele andere missies, van combat support naar force support, van sgt tot stafadjudant. Hoe mooi kan je loopbaan zijn.
Binnen onze vereniging ben je geen onbekende, je bent vanaf sept 1995 lid van het bestuur van de VGOO en vanaf 2014 onze voorzitter. Een taak die je meer dan prima inkleurde op jou geheel eigen wijze, in makkelijke en minder makkelijke tijden. Daarnaast ben je samen met je echtgenote Dianne een trouw bezoeker van onze contactdagen. Daarmee heb je altijd en nog steeds het belang onderstreept van de saamhorigheid en verbondenheid binnen het Genie onderofficiers korps.

Nu komen er “andere tijden” aan, meer tijd voor je hobby’s, Dianne, je kleinkind en wat er wellicht nog meer op je pad komt.We gaan er van uit dat in je agenda de contactdag een prominente rol krijgt, en dat we jou daar samen met je echtgenote nog vaak kunnen verwelkomen
Bedankt voor alle steun als collega en in het bijzonder als bestuurslid en als voorzitter van de VGOO.

Namens alle leden van de VGOO wens ik jou en jouw familie nog vele fijne en gezonde jaren toe!
Met vriendelijke Geniegroet,

De Vereniging van Genie Onderofficieren