Nieuws

FLO Nico Stip

Jan Wedman. Webmaster.
17 december 2018

In een bijzondere setting onder het genot van een eigen gebrouwen biertje hebben we vandaag (13-12-2018), Nico onze hoofdredacteur met FLO zien gaan. In het bijzijn van familie, vrienden en (oud)collega’s hebben een aantal sprekers Nico toegesproken. Namens de VGOO heeft Aoo Toine van Ooijen Nico toegesproken:

Nico,
Het is zover na zoveel jaar dienst waarin je meemaakte dat we nog in de Noord Duitse laagvlakte zaten tot en met de huidige missies, sluit je een schitterende loopbaan af, één waarin je begon als sergeant tot en met eerste-luitenant.

Binnen onze vereniging ben je geen onbekende, je bent vanaf 24 nov 2000 lid van het bestuur van de VGOO met als specialisme Redacteur van ons prachtig blad de Promotor, daarnaast ben je samen met je echtgenote een bezoeker van onze contactdagen. Daarmee heb je altijd en nog steeds het belang onderstreept van de saamhorigheid en verbondenheid binnen het Genie onderofficiers korps.


Nu breekt er een andere tijd aan, een tijd die op een andere wijze ingevuld gaat worden,
oppassen op je kleinkinderen, bierbrouwen en andere dingen die op je pad gaan komen.
We hopen als er nog een gaatje vrij is in de agenda, dat we jou en je echtgenote nog vaak mogen verwelkomen op onze contactdagen.
Bedankt voor alle steun als collega en in het bijzonder als bestuurslid van de VGOO.

Namens alle leden van de VGOO wens ik jou en jouw familie nog vele fijne en gezonde jaren toe!