Nieuws

Gouden medaille voor adj Eef Dalemans

Jan Wedman. Webmaster
18 juli 2018
Onze voorzitter, Tonio van Rhee, heeft de VGOO vertegenwoordigd bij de gouden medaille uitrijking van adjudant Eef Dalemans.
De medaille voor 36 jaar eerlijke en trouwe dienst is uitgereikt door commandant 101 Geniebataljon, luitenant-kolonel Sprong.
Adjudant Dalemans startte in 1982 op de KMS en zijn hele diensttijd bleef hij bij de genie. Hij heeft in een zeer breed functiegebied zijn functies vervuld en is ook vertrouwenspersoon van 101 Geniebataljon.
De officiële uitreiking ging over in een informele setting waarin zowel de loopbaan als ook het thuisfront van de adjudant aan de orde kwamen. Tonio heeft Eef het traditionele cadeau overhandigd.Uiteraard heeft hij het thuisfront ook in het zonnetje gezet dmv het overhandigen van de welbekende bloemenbon.Eef is zijn gehele diensttijd lid van de VGOO geweest en is ook een vaste bezoeker van de VGOO Contactdag.
Met de genietradities en natuurlijk het Mineurslied kwam er een einde aan de receptie.