Nieuws

Gouden medaille voor JP Boelaars

Jan Wedman. Webmaster
12 februari 2018

Op 8 feb 2018 is het zover, JP Boelaars krijgt zijn gouden medaille uitgereikt voor 36 jaar langdurige en trouwe dienst. Na het ochtendprogramma in Reek komt JP met zijn familie aan in Vught om te starten met het officiële gedeelte. Na deze formaliteiten start de receptie waar ook de doopceel van JP gelicht wordt.

Namens de VGOO heeft Adjudant Toine van Ooijen de jubilaris toegesproken en hem de gouden pen met inscriptie overhandigd. De echtgenote van JP als vrouw achter de militair heeft een instant bloemenbon gekregen.Met de bijbehorende tekst:

JP een bijzonder mens met een bijzonder hart. Namelijk eentje van GOUD, laten we dat met zijn allen koesteren en gepast gebruiken.

JP namens de VGOO nogmaals gefeliciteerd!

De receptie werd afgesloten met een met een heerlijke Chinese maaltijd.