Nieuws

Dienstverlating Sgt1 Jan Wedman

Jan Wedman. Webmaster
12 december 2017

Donderdag 7 december j.l. heeft C-111Pagncie tijdens een buitengewoon appel in het bijzijn van verschillende genodigden op gepaste, met humor doorspekte, wijze afscheid genomen van sgt1 Jan Wedman die de dienst verlaat.

Jan, ooit begonnen bij 111pagncie sluit hier ook zijn loopbaan af. Jan kiest voor zijn gezin al hoopt hij in zijn nieuwe werkomgeving wel de teamgeest en spirit van de Genie te vinden.

 Aan het eind van het appel mocht Jan, samen met enkele collega’s die overgeplaatst zijn, plaatst nemen in een Boxer waarmee hij naar de bar van 111 werd gereden. Onder het genot van een drankje werden met verschillende (oud) collega’s en vrienden verschillende anekdotes opgehaald. Hier heeft de CSM de oorkonde van het Regiment voorgelezen en aan Jan overhandigd.

Als een trouw VGOO- en bestuurslid de dienst gaat verlaten mag de VGOO niet ontbreken.
Aooi Erik Slingerland heeft de VGOO vertegenwoordigd en Jan een gepast cadeau overhandigd.

Jan, we zijn blij dat je voorlopig nog lid blijft en deel wilt uitmaken van het bestuur