Nieuws

Maurits van Mil na 24j de actieve dienst verlaten

Jan Wedman. Webmaster
19 september 2017

Op 7 sept heeft de Sm Maurits van Mil na 24j de actieve dienst verlaten. Tijdens de receptie en onder het genot van een drankje en een hapje werd stilgestaan bij de loopbaan van Maurits.

Toine van Ooijen heeft namens de VGOO Maurits toegesproken, zie onderstaande tekst. De receptie werd afgesloten met een prima bbq.

 

Maurits,

Het is zover, je gaat de actieve dienst verlaten door bijzondere omstandigheden.
In de rol van onderofficier heb je een brede ervaring gedeeld en opgedaan als Infanterist en Genist. Nu na 24j dienst sluit je een prachtige loopbaan af.

Bij velen van ons sta je bekend als een Genie onderofficier die het hart op de juiste plaats heeft. Dus we kunnen stellen dat een bijzonder Genist ons gaat verlaten.

Op jou pad zijn andere doelen komen te liggen, daarnaast ligt dat pad voor een groot deel niet in Nederland maar in Schotland. Zowel prive als voor je werk ga je dat verkennen en uitbouwen en daar wensen we jou alle succes en geluk mee.

Lid zijn van de VGOO geeft jou verbondenheid aan met de Genie en in het bijzonder de saamhorigheid en verbondenheid binnen het Genie onderofficiers korps.
Bedankt voor alle steun als collega en als lid van de VGOO.

Namens alle leden van de VGOO wens ik jou en jouw familie nog een geweldige toekomst toe.