Foto's

Welkom in het foto archief van de VGOO.
U dient ingelogd te zijn om het archief te openen.

ALV en contactdag 2019

27 september was het wederom zover, de jaarlijkse VGOO contactdag.

Diverse leden hebben samen met hun partner of zonder partner de moeite genomen om richting het mooie Amersfoort te komen.
Hiervoor dank, uw deelname heeft geresulteerd in een zeer geslaagde dag.

Bij binnenkomst hebben we genoten van koffe en een exclucief gebakje. Na vele sterke verhalen hebben we Amervoort verkent op Geniewaardige wijze.

Dat Amersfoort zo mooi was, kwamen velen tijdens de rondleiding achter.
Per boot hebben we diverse gebouwen gezien en het verhaal hierbij werd verteld door een gids, die duidelijk verstand van zaken had.
Ondanks een buitje hebben we zichtbaar genoten van deze rondvaart.

Na de rondvaart konden de leden zich weer melden in de Observant en het gros van de partners ging de binnenstad onveilig maken en kwamen ook terug met tassen vol.
De leden hebben de Algemene Leden Vergadering bijgewoond, tijdens de vergadering heeft Daniel het voorzitterschap overgenomen van Tonio en hebben we Tinus verwelkomd in ons bestuur.

Na de ALV hebben we met zijn allen genoten van een drankje, waarna het tijd was voor het buffet en heeft de RA de genie tradities op een mooie wijze uitgedragen en hebben we het mineurslied gezongen.
Het viel op dat er steeds meer aanhang gewend raakt aan het drinken van brandewijn.

Het buffet was echt om de vingers bij af te likken en er was ook meer dan genoeg. Dit buffet zorgde er dan ook voor dan iedereen moe en voldaan terug naar huis kon gaan.
 

We willen ierdereen bedanken voor deze zeer geslaagde dag, en we zie nu al uit naar volgend jaar.